søndag, juni 16, 2013

Syltetøy og andre gode saker

Lenge siden jeg blogget nå.
Denne uken har vært produktiv.

På Torsdag fikk jeg 6 kg rabarbra av en tidligere kollega.
Og da ble det laget mye godt, så godt at noe ble gitt bort og noe ble spist, før jeg rakk å ta bilde av produksjonen.
9 små glass med syltetøy ble det av 2 kg rabarbra.
4 liter rabarbrasuppe havnet i fryseren i isbokser, og de skal vi nyte senere. Litt suppe rakk jeg å spise før resten havnet i fryseren. 
Lørdag laget jeg 1 stykk rabarbrakake, den tok jeg med til et selskap og der fikk jeg gode tilbakemeldinger, og det er bestandig kjekt når jeg prøver nye oppskrifter. Restene ser dere på bildet,
I tillegg så har jeg lagt noen kilo rabarbra, 2 sitroner og en vaniljestang i kokt sukkerlake og det skal bli saft. Sukkerlaken trekker ut smak fra ingrediensene og det blir da konsentrat som jeg kan blande ut til vanlig saft senere.

Før frokost idag lagde jeg 16 rundstykker, der prøvde jeg en ny oppskrift som skulle være enkel og grei. Tror nok de kunne hevet litt lengre, men de var kjempegode, så da justerer jeg bare litt på hevetiden og litt lavere temperatur slik at de ikke blir så mørke.

Og her kommer bildene som vanlig i omvendt rekkefølge :-)





Ingen kommentarer: