fredag, juni 28, 2013

Pandateppe

Jeg liker å strikke, men det har dere sikkert skjønt tidligere.
Skyggestrikk er noe som fasinerer meg.
Dette teppet er et slikt, mønsteret viser en Pandabjørn når vi ser på det fra skrå vinkel forfra.
Hvis vi ser på det rett frem/ovenfra så vises bare stripene.


Lodd

Samboeren kjøpte lodd til oss her en dag, men glemte å ta de frem og skrape de.
Idag kom han på de og vi skrapte i vei, her er mine 2 lodd :-)
Han fikk dessverre ikke gevinst  på sine,  men siden han kjøpte, så deler jeg gjerne med han.


Bursdagsgaver :-)

Nå har jeg rundet år igjen og hadde et lite kaffeselskap.
Litt gaver ble det på meg også, her er noen av de. :-)


torsdag, juni 20, 2013

Prosjekt maling.

Ja, da fikk jeg litt arbeidslyst hehe.
Igår pusset jeg ned disse to som hadde vært flittig brukt på jobben, og nå skal de pusses opp,
 med litt maling.
Kanskje litt mer, men det får jeg se på etterhvert.
De har nå fått ett strøk hver med maling, fargen er kaffe latte og jeg bruker gulvmaling,
for det tåler litt bruk.

Nå håper at regnet holder seg unna og at de tørker til i morgen, for da skal de få et nytt strøk maling.
Regner med 2-3 strøk for at de skal bli pene.




søndag, juni 16, 2013

Syltetøy og andre gode saker

Lenge siden jeg blogget nå.
Denne uken har vært produktiv.

På Torsdag fikk jeg 6 kg rabarbra av en tidligere kollega.
Og da ble det laget mye godt, så godt at noe ble gitt bort og noe ble spist, før jeg rakk å ta bilde av produksjonen.
9 små glass med syltetøy ble det av 2 kg rabarbra.
4 liter rabarbrasuppe havnet i fryseren i isbokser, og de skal vi nyte senere. Litt suppe rakk jeg å spise før resten havnet i fryseren. 
Lørdag laget jeg 1 stykk rabarbrakake, den tok jeg med til et selskap og der fikk jeg gode tilbakemeldinger, og det er bestandig kjekt når jeg prøver nye oppskrifter. Restene ser dere på bildet,
I tillegg så har jeg lagt noen kilo rabarbra, 2 sitroner og en vaniljestang i kokt sukkerlake og det skal bli saft. Sukkerlaken trekker ut smak fra ingrediensene og det blir da konsentrat som jeg kan blande ut til vanlig saft senere.

Før frokost idag lagde jeg 16 rundstykker, der prøvde jeg en ny oppskrift som skulle være enkel og grei. Tror nok de kunne hevet litt lengre, men de var kjempegode, så da justerer jeg bare litt på hevetiden og litt lavere temperatur slik at de ikke blir så mørke.

Og her kommer bildene som vanlig i omvendt rekkefølge :-)